Search Hashtag & User

#themoffatts Instagram Story & Photos & Videos

Latest #themoffatts Posts

Advertisements

Advertisements

  • (@rendyndoo) Instagram Profile @rendyndoo
  • It's The Moffatts, y'all!

    Chapter 1: A New Beginning is one of the few albums that shaped my temple of love for music. I litterally in love with all of the songs on the album. 'If Life is so Short' and 'Girl of My Dreams' are some of the songs that will always have their way into any playlists I create.

    I'd never imagine in a million years that someday I'll get to meet these guys in real life! And there it is, the picture of a manifestation of what used to be an impossible dream of mine. There are many things to be grateful for, and this is absolutely one of them.

    About two weeks ago, I finally got the chance to talk to them. My 16-year-old self was all over during the interview. And it was one of the best days of my life.

    Go to the link below to read the whole interview.

    http://creativedisc.com/2018/11/exclusive-interview-the-moffatts-bincang-hangat-penuh-nostalgia/

    #themoffatts #creativedisc #music #interview #90s #generasi90an #90an
  • It's The Moffatts, y'all!

Chapter 1: A New Beginning is one of the few albums that shaped my temple of love for music. I litterally in love with all of the songs on the album. 'If Life is so Short' and 'Girl of My Dreams' are some of the songs that will always have their way into any playlists I create.

I'd never imagine in a million years that someday I'll get to meet these guys in real life! And there it is, the picture of a manifestation of what used to be an impossible dream of mine. There are many things to be grateful for, and this is absolutely one of them.

About two weeks ago, I finally got the chance to talk to them. My 16-year-old self was all over during the interview. And it was one of the best days of my life.

Go to the link below to read the whole interview.

http://creativedisc.com/2018/11/exclusive-interview-the-moffatts-bincang-hangat-penuh-nostalgia/

#themoffatts #creativedisc #music #interview #90s #generasi90an #90an
  •  42  5 6 hours ago

Advertisements

Advertisements

  • (@setyarinaefri) Instagram Profile @setyarinaefri
  • JIEXPO Kemayoran
  • Bukan karena belum move on dari #the90sfestival2018 tapi selalu ke skip tiap mau ngepost padahal pengen banget ngepost keseruan dimalem itu. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    .
    Letโ€™s singing ๐ŸŽค with @themoffatts :
    I miss you like crazy
    Even more than words can say
    I miss you like crazy
    Every minute of everyday
    Girl, I'm so down when you're love's not around
    I miss you
    Miss you
    Miss you
    I miss you like crazy ๐Ÿงก
    .
    .
    Lebih crazy lagi sih karena pas banget gw termasuk yang kedapetan kaos dari mereka, yipiieeee happy ๐Ÿ˜˜๐Ÿ™Œ๐Ÿป Thank you! ๐Ÿ˜˜
    .
    #the90sfestival2018
    #themoffatts
    #10112018
  • Bukan karena belum move on dari #the90sfestival2018 tapi selalu ke skip tiap mau ngepost padahal pengen banget ngepost keseruan dimalem itu. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Letโ€™s singing ๐ŸŽค with @themoffatts : 
I miss you like crazy
Even more than words can say
I miss you like crazy
Every minute of everyday
Girl, I'm so down when you're love's not around
I miss you
Miss you
Miss you
I miss you like crazy ๐Ÿงก
.
.
Lebih crazy lagi sih karena pas banget gw termasuk yang kedapetan kaos dari mereka, yipiieeee happy ๐Ÿ˜˜๐Ÿ™Œ๐Ÿป Thank you! ๐Ÿ˜˜
.
#the90sfestival2018 
#themoffatts 
#10112018
  •  15  0 18 November, 2018

Advertisements

  • (@allegory.of.enigmatica) Instagram Profile @allegory.of.enigmatica
  • Having a brother is so many emotions bundled into one.
    โ€ข
    "Your brother is always the first male friend you will have in your life. Nobody will ever be able to understand your craziness like your brother and although you don't see each other as much as you'd like, he will always remain your friend and be there for you when you need him the most. While people will come and go in your life, your brother will be in your heart for a lifetime." โ€•Ritu Ghatourey
    โ€ข
    #themoffatts #brother #brotherhood #misery
  • Having a brother is so many emotions bundled into one.
โ€ข
"Your brother is always the first male friend you will have in your life. Nobody will ever be able to understand your craziness like your brother and although you don't see each other as much as you'd like, he will always remain your friend and be there for you when you need him the most. While people will come and go in your life, your brother will be in your heart for a lifetime." โ€•Ritu Ghatourey
โ€ข
#themoffatts#brother#brotherhood#misery
  •  3  0 18 November, 2018
  • (@green_kitten_) Instagram Profile @green_kitten_
  • Pertama kali tahu tentang Moffatt bersaudara saat masih duduk di bangku SMP. Hanya butuh satu kali menonton MV I'll Be There For You, sudah cukup membuat jatuh cinta dengan musik dan para personilnya, khususnya si keyboardist @dave.moffatt.yoga , yang saat itu masih bergigi kelinci dan rambut di belah tengah ๐Ÿ˜†

    20 tahun berlalu, akhirnya ada kesempatan juga menyaksikan idola sejak masa remaja tampil secara langsung! ๐Ÿ˜ Sempat dilema karena di hari yang sama ada jadwal tampil dengan grup samulnori ๐Ÿ˜ซ Tapi akhirnya membulatkan tekad dan memutuskan mundur untuk tampil di saat D-2. Terima kasih seonsaengnim & teman satu tim atas pengertiannya ๐Ÿ˜˜

    Daaan, 10.11.2018 menjadi momen terindah atas penantian 20 tahun lamanya ๐Ÿ˜ Dapat posisi paling depan di kelas Festival, membuat pemandangan ke stage sangat jelas. Semua menjadi lebih spesial karena @themoffatts tampil ยฑ5 jam sebelum ulang tahunku, so it feels like a special early birthday present from them ๐Ÿ˜

    Tapi, bahkan baru saja D+1 setelah perform mereka, aku udah miss them like crazy banget ๐Ÿ˜ญ 1 jam penampilan mereka malam itu berasa kurang pake banget!! Untungnya, akun channel YT Richard R. Madjid / My Trip mengunggah penampilan full mereka!! Yeay!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Waktu konser kemarin sempet sedih karena saat The Moffatts bagi-bagi kaos, aku gak kebagian karena sejauh-jauhnya mereka melempar ke arah penonton, hanya bisa sampai di kelas Super Festival aja ๐Ÿ˜ญ Semoga akhirnya bisa dapat dari @bookinglokal yang kece badai ๐Ÿ˜˜ Girls, yuk ikutan juga @lusia_totti @sisca_andriani @ruushe08
    .
    #IMissYouLikeCrazyChallenge #BackToThe90s #NovemberGreget #TheMoffatts #DaveMoffatt #BobMoffatt #ClintMoffat #ScottMoffatt #tour #reuniountour #juniorhighschoolcrush
  • Pertama kali tahu tentang Moffatt bersaudara saat masih duduk di bangku SMP. Hanya butuh satu kali menonton MV I'll Be There For You, sudah cukup membuat jatuh cinta dengan musik dan para personilnya, khususnya si keyboardist @dave.moffatt.yoga , yang saat itu masih bergigi kelinci dan rambut di belah tengah ๐Ÿ˜†

20 tahun berlalu, akhirnya ada kesempatan juga menyaksikan idola sejak masa remaja tampil secara langsung! ๐Ÿ˜ Sempat dilema karena di hari yang sama ada jadwal tampil dengan grup samulnori ๐Ÿ˜ซ Tapi akhirnya membulatkan tekad dan memutuskan mundur untuk tampil di saat D-2. Terima kasih seonsaengnim & teman satu tim atas pengertiannya ๐Ÿ˜˜

Daaan, 10.11.2018 menjadi momen terindah atas penantian 20 tahun lamanya ๐Ÿ˜ Dapat posisi paling depan di kelas Festival, membuat pemandangan ke stage sangat jelas. Semua menjadi lebih spesial karena @themoffatts tampil ยฑ5 jam sebelum ulang tahunku, so it feels like a special early birthday present from them ๐Ÿ˜

Tapi, bahkan baru saja D+1 setelah perform mereka, aku udah miss them like crazy banget ๐Ÿ˜ญ 1 jam penampilan mereka malam itu berasa kurang pake banget!! Untungnya, akun channel YT Richard R. Madjid / My Trip mengunggah penampilan full mereka!! Yeay!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Waktu konser kemarin sempet sedih karena saat The Moffatts bagi-bagi kaos, aku gak kebagian karena sejauh-jauhnya mereka melempar ke arah penonton, hanya bisa sampai di kelas Super Festival aja ๐Ÿ˜ญ Semoga akhirnya bisa dapat dari @bookinglokal yang kece badai ๐Ÿ˜˜ Girls, yuk ikutan juga @lusia_totti @sisca_andriani @ruushe08
.
#IMissYouLikeCrazyChallenge #BackToThe90s #NovemberGreget #TheMoffatts #DaveMoffatt #BobMoffatt #ClintMoffat #ScottMoffatt #tour #reuniountour #juniorhighschoolcrush
  •  58  2 18 November, 2018

Advertisements

  • (@sandyrifdia) Instagram Profile @sandyrifdia
  • I knew them as a group of cute teenagers playing music with some catchy songs back then. And two decades later, theyโ€™re here bringing back all the good memories ๐Ÿงก #themoffatts
  • I knew them as a group of cute teenagers playing music with some catchy songs back then. And two decades later, theyโ€™re here bringing back all the good memories ๐Ÿงก #themoffatts
  •  34  1 17 November, 2018