Search Hashtag & User

#megicelup Instagram Story & Photos & Videos

Latest #megicelup Posts

  • (@dapor_azah_zara) Instagram Profile @dapor_azah_zara
  • #megicelup je untuk mama lunch ni.. utk anakยฒ dan bapak budak makan laa nasi air.. hihi.. mama teringin nk mkn megicelup je ni.. perabiskan tulang temulang kita kasi rebus buat sup.. hikss.. tapi kan macam xckup korum je ni.. kalau sapa pandai teka apa yang 'missing' dalam bowl tu.. tak kick weyy xde tu.. huhu..
  • #megicelup je untuk mama lunch ni.. utk anakยฒ dan bapak budak makan laa nasi air.. hihi.. mama teringin nk mkn megicelup je ni.. perabiskan tulang temulang kita kasi rebus buat sup.. hikss.. tapi kan macam xckup korum je ni.. kalau sapa pandai teka apa yang 'missing' dalam bowl tu.. tak kick weyy xde tu.. huhu..
  •  278  83 5 October, 2018
  • (@kim.lari.kim) Instagram Profile @kim.lari.kim
  • Rantau Panjang
  • Dalam satu kampung di sebuah negara yg merdeka, ade sekawan mi segera yang hidup aman damai bersama2 rakan2nya yang terdiri daripada taugeh, fishball, hirisan daging, cili jeruk, sambal cili, limau nipis, kangkung, daun ketumbar dan lain2. Mereka berkawan baik sama sedarjah, belajar bersama, main bersama. Hei hei hei... hoi hoi hoi... ehhhh...ok2... Pada suatu malam yang dingin mereka sekawan keluar dari kampung utk bermandi manda. Mereka celup tang sini, mereka celup tang sana...
    Dan dikhabarkan, mereka tidak pulang2 ke kampung halaman semenjak itu...
    Tamat.. #megicelup #maggicelup
  • Dalam satu kampung di sebuah negara yg merdeka, ade sekawan mi segera yang hidup aman damai bersama2 rakan2nya yang terdiri daripada taugeh, fishball, hirisan daging, cili jeruk, sambal cili, limau nipis, kangkung, daun ketumbar dan lain2. Mereka berkawan baik sama sedarjah, belajar bersama, main bersama. Hei hei hei... hoi hoi hoi... ehhhh...ok2... Pada suatu malam yang dingin mereka sekawan keluar dari kampung utk bermandi manda. Mereka celup tang sini, mereka celup tang sana...
Dan dikhabarkan, mereka tidak pulang2 ke kampung halaman semenjak itu...
Tamat.. #megicelup #maggicelup
  •  57  16 6 April, 2018
  • (@lieza_syifa) Instagram Profile @lieza_syifa
  • Td anak2 sekarang mama pulak laa yee.. Hujan makin lebat oiiii...kena laak megi celup kuah panas berasap fuuuhhhhhh...mavelessss!

    Bismillah..
    #megicelup
  • Td anak2 sekarang mama pulak laa yee.. Hujan makin lebat oiiii...kena laak megi celup kuah panas berasap fuuuhhhhhh...mavelessss!

Bismillah..
#megicelup
  •  13  4 10 January, 2018