Search Hashtag & User

#malaysiafoodphotography Instagram Story & Photos & Videos

Latest #malaysiafoodphotography Posts

  • (@riomakan) Instagram Profile @riomakan
  • Nasi arab terbaik dekat bandar baru bangi, hari tu order ni, kawan cakap tengah order tu nama dia mutabak lamb, i googling search mutabak lamb tak de pun mutabak lamb hahaha, then i tengok mandi lamb, hmmm macam lain je dengan mandi lamb, ahh tak kesahlah mutabak ke, mandi lamb ke, kenyataan nya nasi ini memang lezat! Gurih! Lamb dia lembut bumbu meresap, dalam gambar ni lamb dia tertimbun nasi tu, oh ya bawang goreng tu, memang power, ko makan nasi dengan bawang tu sudah best, best sangat! Kalau korang tak percaya korang boleh waze restoran al zahra bandar baru bangi, rasakan sendiri. Lapar pulak lepas tulis caption ni 🀀🀀🀀
  • Nasi arab terbaik dekat bandar baru bangi, hari tu order ni, kawan cakap tengah order tu nama dia mutabak lamb, i googling search mutabak lamb tak de pun mutabak lamb hahaha, then i tengok mandi lamb, hmmm macam lain je dengan mandi lamb, ahh tak kesahlah mutabak ke, mandi lamb ke, kenyataan nya nasi ini memang lezat! Gurih! Lamb dia lembut bumbu meresap, dalam gambar ni lamb dia tertimbun nasi tu, oh ya bawang goreng tu, memang power, ko makan nasi dengan bawang tu sudah best, best sangat! Kalau korang tak percaya korang boleh waze restoran al zahra bandar baru bangi, rasakan sendiri. Lapar pulak lepas tulis caption ni 🀀🀀🀀
  •  65  7 11 November, 2018
  • (@riomakan) Instagram Profile @riomakan
  • Pagi tadi sarapan dengan pancake Mcd, korang sarapan apa?
    -
    -
  • Pagi tadi sarapan dengan pancake Mcd, korang sarapan apa?
-
-
  •  82  10 10 November, 2018
  • (@riomakan) Instagram Profile @riomakan
  • KING GRILL
  • Talapia goreng kunyit, sambal dan nasi panas. Nikmat tuhan mana lagi yang kau dustakan. Jom makan siang bosku?? Kalau ada dekat sekitar bukit jelutong meh datang @king_grill35 masakan semua sedap harga pun berbaloi! Jom lunch 🀀
    -
    -
    -
    #riomakan #talapia #lunch
  • Talapia goreng kunyit, sambal dan nasi panas. Nikmat tuhan mana lagi yang kau dustakan. Jom makan siang bosku?? Kalau ada dekat sekitar bukit jelutong meh datang @king_grill35 masakan semua sedap harga pun berbaloi! Jom lunch 🀀
-
-
-
#riomakan #talapia #lunch
  •  64  5 6 November, 2018
  • (@riomakan) Instagram Profile @riomakan
  • Siang ini layan Nasi Sumatera, nasi ini nampak sebijik dengan nasi padang, tapi rasa dia beza, kuah-kuah dan sambalnya lain dengan nasi padang, tapi rasanya sedap jugak, ayam goreng tu power ngap dengan nasi panas. Jom lunch! 🀀
    -
    -
    -
    #riomakan #nasisumatera #lunch
  • Siang ini layan Nasi Sumatera, nasi ini nampak sebijik dengan nasi padang, tapi rasa dia beza, kuah-kuah dan sambalnya lain dengan nasi padang, tapi rasanya sedap jugak, ayam goreng tu power ngap dengan nasi panas. Jom lunch! 🀀
-
-
-
#riomakan #nasisumatera #lunch
  •  87  10 5 November, 2018
  • (@riomakan) Instagram Profile @riomakan
  • 1st slide. This is how i enjoy my food. Because i love food, i adore food, i feel the food.
    2nd slide. This is the food i enjoy to eat.
    3rd slide. This is how i enjoy cooking using Emborg cooking cream and Emborg Junior mild cheddar.
    #EmborgFoodLover #emborgasia #emborgmy
  • 1st slide. This is how i enjoy my food. Because i love food, i adore food, i feel the food.
2nd slide. This is the food i enjoy to eat.
3rd slide. This is how i enjoy cooking using Emborg cooking cream and Emborg Junior mild cheddar.
#EmborgFoodLover #emborgasia #emborgmy
  •  86  11 31 October, 2018