Search Hashtag & User

#malaysiafoodphotographer Instagram Story & Photos & Videos

Latest #malaysiafoodphotographer Posts

  • (@riomakan) Instagram Profile @riomakan
  • Salam, dah breakfast ke boskurrr?
  • Salam, dah breakfast ke boskurrr?
  •  59  1 20 November, 2018
  • (@riomakan) Instagram Profile @riomakan
  • Kfry
  • Korang peminat korean food? Suka pedas? Yessss This Krazy spicy cheesy fried chicken bumbuk dari @kfrymy memang sedap gilerrrr weyy, pedas manis dia memang padu, pastu ayam goreng di balut dengan cheese yang benar-benar match dengan rasa ayam goreng spicy ni jadi ada rasa manis, pedas dan savory ahhh 😍. Dah order yang pedas tu rasa kurang kalau tak order Ju Meok Bap atau β€œFist Rice” dia, cukup meredakan rasa pedas itu, tapi yang betul-betul buat hilang rasa pedas itu ada mango bingsoo, terbaik! Ice dia tak cepat cair dan rasa susu tu pekat sehingga menambah kelezatan, dengan irisan mango yang fresh! Ahhh berbaloi makan dekat sini. 🀀
    -
    #kfryurbankorean #koreanfriedchicken #spicy
  • Korang peminat korean food? Suka pedas? Yessss This Krazy spicy cheesy fried chicken bumbuk dari @kfrymy memang sedap gilerrrr weyy, pedas manis dia memang padu, pastu ayam goreng di balut dengan cheese yang benar-benar match dengan rasa ayam goreng spicy ni jadi ada rasa manis, pedas dan savory ahhh 😍. Dah order yang pedas tu rasa kurang kalau tak order Ju Meok Bap atau β€œFist Rice” dia, cukup meredakan rasa pedas itu, tapi yang betul-betul buat hilang rasa pedas itu ada mango bingsoo, terbaik! Ice dia tak cepat cair dan rasa susu tu pekat sehingga menambah kelezatan, dengan irisan mango yang fresh! Ahhh berbaloi makan dekat sini. 🀀
-
#kfryurbankorean #koreanfriedchicken #spicy
  •  108  6 19 November, 2018
  • (@cazebybuuskitchen) Instagram Profile @cazebybuuskitchen
  • CAZE by Buu's Kitchen
  • Boneless, skinless, flawless chicken breast is defineltly best choice to healthy lifestyle. Present to you
    - Argentine Chimichurri Chicken
    - Indon Style Chicken

    Last but not least.. Book a table from us!
  • Boneless, skinless, flawless chicken breast is defineltly best choice to healthy lifestyle. Present to you
- Argentine Chimichurri Chicken
- Indon Style Chicken

Last but not least.. Book a table from us!
  •  46  1 13 November, 2018
  • (@akashacafepub) Instagram Profile @akashacafepub
  • Akasha Cafe Pub
  • Special Feature Guest - @ziqiii___
    Thanks for coming. Appreciate who organised the small union gathering.... Up to 20 guest came to akasha!
  • Special Feature Guest - @ziqiii___
Thanks for coming. Appreciate who organised the small union gathering.... Up to 20 guest came to akasha!
  •  23  1 13 November, 2018
  • (@riomakan) Instagram Profile @riomakan
  • Nasi arab terbaik dekat bandar baru bangi, hari tu order ni, kawan cakap tengah order tu nama dia mutabak lamb, i googling search mutabak lamb tak de pun mutabak lamb hahaha, then i tengok mandi lamb, hmmm macam lain je dengan mandi lamb, ahh tak kesahlah mutabak ke, mandi lamb ke, kenyataan nya nasi ini memang lezat! Gurih! Lamb dia lembut bumbu meresap, dalam gambar ni lamb dia tertimbun nasi tu, oh ya bawang goreng tu, memang power, ko makan nasi dengan bawang tu sudah best, best sangat! Kalau korang tak percaya korang boleh waze restoran al zahra bandar baru bangi, rasakan sendiri. Lapar pulak lepas tulis caption ni 🀀🀀🀀
  • Nasi arab terbaik dekat bandar baru bangi, hari tu order ni, kawan cakap tengah order tu nama dia mutabak lamb, i googling search mutabak lamb tak de pun mutabak lamb hahaha, then i tengok mandi lamb, hmmm macam lain je dengan mandi lamb, ahh tak kesahlah mutabak ke, mandi lamb ke, kenyataan nya nasi ini memang lezat! Gurih! Lamb dia lembut bumbu meresap, dalam gambar ni lamb dia tertimbun nasi tu, oh ya bawang goreng tu, memang power, ko makan nasi dengan bawang tu sudah best, best sangat! Kalau korang tak percaya korang boleh waze restoran al zahra bandar baru bangi, rasakan sendiri. Lapar pulak lepas tulis caption ni 🀀🀀🀀
  •  67  8 11 November, 2018
  • (@akashacafepub) Instagram Profile @akashacafepub
  • Akasha Cafe Pub
  • Gathering at MCD again?!!!
    Tired of the normal 🍟? Come akasha to have BIG PLATTER sharing with friends and families!!
    Perfect enviroment + tasty foods bring the joys to all of you 😍😊😘
  • Gathering at MCD again?!!!
Tired of the normal 🍟? Come akasha to have BIG PLATTER sharing with friends and families!!
Perfect enviroment + tasty foods bring the joys to all of you 😍😊😘
  •  30  4 10 November, 2018
  • (@riomakan) Instagram Profile @riomakan
  • Pagi tadi sarapan dengan pancake Mcd, korang sarapan apa?
    -
    -
  • Pagi tadi sarapan dengan pancake Mcd, korang sarapan apa?
-
-
  •  82  10 10 November, 2018
  • (@akashacafepub) Instagram Profile @akashacafepub
  • Akasha Cafe Pub
  • Everyone love Akasha drinks. Because it's made by two lovely ladies. ❀️❀️❀️
  • Everyone love Akasha drinks. Because it's made by two lovely ladies. ❀️❀️❀️
  •  39  1 7 November, 2018