Search Hashtag & User

#ecosmetic Instagram Story & Photos & Videos

Latest #ecosmetic Posts

Advertisements

 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • OFERTË: 2 PALETTE 500 lekë
  Është vjeshtë 🍁🍂dhe ngjyrat qe i japin dritë syve dhe te kombinueshme me cdo detaj te "look-ut" tuaj jua sjellim në një palette të vetme me një çmim dhe cilësi shumë të mirë.Të gjitha ngjyrat janë të mirë pigmentuara dhe qëndrojnë gjatë duke ju dhënë siguri përgjatë gjithë ditës.Na shkruani në inbox për porosi online ose na vizitoni në dyqanin tonë #ecosmetic 📩
 • OFERTË: 2 PALETTE 500 lekë
Është vjeshtë 🍁🍂dhe ngjyrat qe i japin dritë syve dhe te kombinueshme me cdo detaj te "look-ut" tuaj jua sjellim në një palette të vetme me një çmim dhe cilësi shumë të mirë.Të gjitha ngjyrat janë të mirë pigmentuara dhe qëndrojnë gjatë duke ju dhënë siguri përgjatë gjithë ditës.Na shkruani në inbox për porosi online ose na vizitoni në dyqanin tonë #ecosmetic 📩
 •  106  1 19 November, 2018

Advertisements

Advertisements

 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • Liquid eyeshadow eshte risi në fushen e kozmetikes dhe ka nje funksion te vetem "SHKELQIMIN".6 ngjyra te mrekullueshme per ta bere syrin tuaj magnetik.Na shkruani në inbox per me shume detaje apo per porosi ose na vizitoni në dyqanin tone #ecosmetic 😍🎀✨
 • Liquid eyeshadow eshte risi në fushen e kozmetikes dhe ka nje funksion te vetem "SHKELQIMIN".6 ngjyra te mrekullueshme per ta bere syrin tuaj magnetik.Na shkruani në inbox per me shume detaje apo per porosi ose na vizitoni në dyqanin tone #ecosmetic 😍🎀✨
 •  49  0 14 November, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • CALDION 🌹✔gjen një zgjidhje shumë të mirë midis parfumit dhe antidjersës duke i kombinuar në një të vetme.
  Ka nje aromë të
  këndshme që mban 24 orë dhe nuk lë njolla në rrobat tuaja.
  Mund ta porosisni online duke na shkruar ne inbox ose na vizitoni në dyqanin #ecosmetic 😍💌✔
 • CALDION 🌹✔gjen një zgjidhje shumë të mirë midis parfumit dhe antidjersës duke i kombinuar në një të vetme.
Ka nje aromë të
 këndshme që mban 24 orë dhe nuk lë njolla në rrobat tuaja.
Mund ta porosisni online duke na shkruar ne inbox ose na vizitoni në dyqanin #ecosmetic 😍💌✔
 •  28  0 8 November, 2018

Advertisements

 • (@yonne_haircachoscurly) Instagram Profile @yonne_haircachoscurly
 • Mega apresentação da nossa linha curly wave ... tema: Cahos naturais .. Transição... Definição de cachos ... Cabelos lisos com ondulação.. Empoderamento... Como manter pós transição... Entre outras técnicas ... Aberto para profissionais da beleza ... garanta sua vaga ... Data 19/11 a partir das 9:00
  Maiores informações 13 981506271

  #yonnehair #Ecosmetic #cachoterapia #curlywave #transi ção
 • Mega apresentação da nossa linha curly wave ... tema: Cahos naturais .. Transição... Definição de cachos ... Cabelos lisos com ondulação.. Empoderamento... Como manter pós transição... Entre outras técnicas ... Aberto para profissionais da beleza ... garanta sua vaga ... Data 19/11 a partir das 9:00 
Maiores informações 13 981506271

#yonnehair #Ecosmetic #cachoterapia #curlywave #transição
 •  15  1 5 November, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • Liquid Concealer GOLDEN ROSE,i dezenjuar si lehtesuesi i lodhjes ne zonat poshte syrit,teper mbulues. Lehtë për t'u përdorur në saj të aplikuesit praktik.
  Reduktoni shenjat e lodhjes ,moshes dhe jepni ngjyrimin e duhur zones me delikate sic eshte ajo poshte syrit me kete korrektues te testuar dermatologjikisht.
  Mund ta porosisni online 💌 ose mund te na vizitoni ne dyqanin #ecosmetic 😍✔
 • Liquid Concealer GOLDEN ROSE,i dezenjuar si lehtesuesi i lodhjes ne zonat poshte syrit,teper mbulues. Lehtë për t'u përdorur në saj të aplikuesit praktik.
Reduktoni shenjat e lodhjes ,moshes dhe jepni ngjyrimin e duhur zones me delikate sic eshte ajo poshte syrit me kete korrektues te testuar dermatologjikisht.
Mund ta porosisni online 💌 ose mund te na vizitoni ne dyqanin #ecosmetic 😍✔
 •  30  0 4 November, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • Është vjeshtë 🍁🍂dhe ngjyrat qe i japin dritë syve dhe te kombinueshme me cdo detaj te "look-ut" tuaj jua sjellim në një palette të vetme me një çmim dhe cilësi shumë të mirë.Të gjitha ngjyrat janë të mirë pigmentuara dhe qëndrojnë gjatë duke ju dhënë siguri përgjatë gjithë ditës.Na shkruani në inbox për porosi online ose na vizitoni në dyqanin tonë #ecosmetic 📩
 • Është vjeshtë 🍁🍂dhe ngjyrat qe i japin dritë syve dhe te kombinueshme me cdo detaj te "look-ut" tuaj jua sjellim në një palette të vetme me një çmim dhe cilësi shumë të mirë.Të gjitha ngjyrat janë të mirë pigmentuara dhe qëndrojnë gjatë duke ju dhënë siguri përgjatë gjithë ditës.Na shkruani në inbox për porosi online ose na vizitoni në dyqanin tonë #ecosmetic 📩
 •  42  0 3 November, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • Make-Up Primer MATTIFYING&PORE MINIMISING GOLDEN ROSE🌹✔
  Një formulë e butë me bazë fillestare minimizon pamjen e poreve të dukshme dhe zbut pamjen e linjave të imëta përkohësisht pas përdorimit. Lëreni lëkurën e butë për aplikim të përsosur të make-up .
  Krijon një fund të butë dhe të bute pa ndjenjë të rënduarit te fytyres përmes një përbërësi kyç për thithjen e tepërt të sebumit në përdorim.
  Për lëkurat me vaj dhe normal / kombinim. Mund të përdoret vetëm ose nën make-up. Aplikoni një sasi të vogël produkti, përzierje derisa të absorbohet.
   Eshte produkt i testuar dermatologjikisht dhe i certifikuar per sigurine absolute te perbersve.
  Per me shume informacion na shkruani ne inbox dhe per porosi online,gjithashtu mund te na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔
 • Make-Up Primer MATTIFYING&PORE MINIMISING GOLDEN ROSE🌹✔
Një formulë e butë me bazë fillestare minimizon pamjen e poreve të dukshme dhe zbut pamjen e linjave të imëta përkohësisht pas përdorimit. Lëreni lëkurën e butë për aplikim të përsosur të make-up .
Krijon një fund të butë dhe të bute pa ndjenjë të rënduarit te fytyres përmes një përbërësi kyç për thithjen e tepërt të sebumit në përdorim.
Për lëkurat me vaj dhe normal / kombinim. Mund të përdoret vetëm ose nën make-up. Aplikoni një sasi të vogël produkti, përzierje derisa të absorbohet.
 Eshte produkt i testuar dermatologjikisht dhe i certifikuar per sigurine absolute te perbersve.
Per me shume informacion na shkruani ne inbox dhe per porosi online,gjithashtu mund te na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔
 •  36  0 2 November, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • Contour Powder Kit GOLDEN ROSE✔😍 Një palete ekskluzive konturuese me tre ngjyra për të përcaktuar, bronzuar dhe theksuar ngjyrën tuaj. Contour Powder Kit është projektuar për të formësuar dhe për të përcaktuar karakteristikat e fytyrës për të krijuar një pamje të dimensionalitetit autentik.

  Hapi 1: CONTOUR Duke përdorur një furçë, aplikoni pluhurin e errët në anët e hundës dhe në mollza.
  Ju mund të aplikoni edhe poshtë vijës së jashtme të anëve të mjekrës tuaj dhe përgjatë vijës së flokëve tuaj.

  Hapi 2: BRONZI Duke përdorur një furçë, ju gjithashtu mund të aplikoni bronzer në mollza hundë, mjekër dhe ballë për të sjellë ngrohtësi në pamje.

  Hapi 3: HIGHLIGHT Apliko pluhurin e lehtë në qendër të ballit tuaj, poshtë urës së hundës dhe poshtë në qendër të mjekrës.
  Do ndjeni freskinë dhe shkëlqimin që meritoni
  Për porosi na shkruani ne inbox ose na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 😍💌
 • Contour Powder Kit GOLDEN ROSE✔😍 Një palete ekskluzive konturuese me tre ngjyra për të përcaktuar, bronzuar dhe theksuar ngjyrën tuaj. Contour Powder Kit është projektuar për të formësuar dhe për të përcaktuar karakteristikat e fytyrës për të krijuar një pamje të dimensionalitetit autentik.

Hapi 1: CONTOUR Duke përdorur një furçë, aplikoni pluhurin e errët në anët e hundës dhe në mollza.
Ju mund të aplikoni edhe poshtë vijës së jashtme të anëve të mjekrës tuaj dhe përgjatë vijës së flokëve tuaj.

Hapi 2: BRONZI Duke përdorur një furçë, ju gjithashtu mund të aplikoni bronzer në mollza hundë, mjekër dhe ballë për të sjellë ngrohtësi në pamje.

Hapi 3: HIGHLIGHT Apliko pluhurin e lehtë në qendër të ballit tuaj, poshtë urës së hundës dhe poshtë në qendër të mjekrës.
Do ndjeni freskinë dhe shkëlqimin që meritoni 
Për porosi na shkruani ne inbox ose na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 😍💌
 •  66  0 1 November, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • DRAMATIC LASHES Night Black Mascara by GOLDEN ROSE ✔
  Ky është një rimel me një bojë për qerpikë të përsosur që ju jep menjëherë vëllim të plotë, gjatësi dhe ndarje të saktë të qerpikeve.

  Cilësia ultra e zezë e tij dhe furça e re e gomës e bën vendosjen e rimelit të përkryer të definuar, të plotë voluminoze,dhe per te ngritur shikime dramatike.

  Përmban kompleks të veçantë, një aktiv kujdesi që jep mbrojtje dhe ushqim për qerpikët.
  Qëndron përgjatë gjithë ditës 😍
  Porositeni online duke na shkruar ne inbox ose mund te na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔
 • DRAMATIC LASHES Night Black Mascara by GOLDEN ROSE ✔
Ky është një rimel me një bojë për qerpikë të përsosur që ju jep menjëherë vëllim të plotë, gjatësi dhe ndarje të saktë të qerpikeve.

Cilësia ultra e zezë e tij dhe furça e re e gomës e bën vendosjen e rimelit të përkryer të definuar, të plotë voluminoze,dhe per te ngritur shikime dramatike.

Përmban kompleks të veçantë, një aktiv kujdesi që jep mbrojtje dhe ushqim për qerpikët.
 Qëndron përgjatë gjithë ditës 😍
Porositeni online duke na shkruar ne inbox ose mund te na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔
 •  20  0 1 November, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • TRUE MATTE PRESSED POWDER GOLDEN ROSE 😍✔
  Për një fytyrë të qëndrueshme, pa shndritje. Pluhur i Vërtetë është fytyra juaj e re e preferuar e mbuluar me mat.
  Cilësi e bute 😍
  Pluhuri ynë gjatë veshjes siguron mbulim maksimal për një pamje të përditshme dhe pa shkëlqim. Disa hije janë në dispozicion që i përshtaten shumë toneve të lëkurës! Pluhur fytyre vjen me një aplikues sfungjeri, por mund të aplikohet me furçë pluhuri ose kabuki. Pesha neto: 13g (0.46oz.). Ky produkt është testuar në mënyrë dermatologjike dhe pa paraben për sigurinë tuaj, dhe asnjëherë nuk është testuar në kafshë.
  Ideal per njetratjtesimin e lekures se fytyres .
  Na shkruani ne inbox per cdo informacion ose per porosi.Mund te na vizitoni edhe ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔
 • TRUE MATTE PRESSED POWDER GOLDEN ROSE 😍✔
Për një fytyrë të qëndrueshme, pa shndritje. Pluhur i Vërtetë është fytyra juaj e re e preferuar e mbuluar me mat. 
Cilësi e bute 😍
Pluhuri ynë gjatë veshjes siguron mbulim maksimal për një pamje të përditshme dhe pa shkëlqim. Disa hije janë në dispozicion që i përshtaten shumë toneve të lëkurës! Pluhur fytyre vjen me një aplikues sfungjeri, por mund të aplikohet me furçë pluhuri ose kabuki. Pesha neto: 13g (0.46oz.). Ky produkt është testuar në mënyrë dermatologjike dhe pa paraben për sigurinë tuaj, dhe asnjëherë nuk është testuar në kafshë.
Ideal per njetratjtesimin e lekures se fytyres .
Na shkruani ne inbox per cdo informacion ose per porosi.Mund te na vizitoni edhe ne dyqanin tone #ecosmetic 💌✔
 •  31  0 31 October, 2018

Advertisements

 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • DELIA COLOUR CREAM FOR EYEBROW😍
  Përparimi i avancuar, i butë i vetullës, ashtu si nga një sallon bukurie.

  Përmban vaj argani.
  Metoda praktike për ngjyrosjen e vetullave është një truk bukurie për femrat e çdo epoke.
  Eliminimi i përdorimit të përditshëm të lapsit të vetullës Trajtimi i lehtë dhe ekonomik që mund te bëhet në shtëpi.
  Kryeni përzierjen e bojës dhe aktivatorit të kremit dhe aplikoni emulsion kadifeje në vetull.
  Pas heqjes së kënas, formën e jepni me piskatore në një stil apo në mënyrën tuaj të preferuar. Ngjyra varet nga gjatësia e aplikimit. Trajtimi i bërë sipas udhëzimit në kuti, do t'i japë vetullave tuaj një formë ideale dhe përmirëson sytë tuaj. Ngjyra zgjat deri në 14 ditë, Dermatologjikisht testoni produktin, pa PPDColour rekomandohet për femrat me flokë kafe, të zezë ose ngjyrë kafe të errët. Produktet zgjasin për 15 aplikacione, që do të thotë që ju mund të keni vetullat e bukura sa herë që dëshironi 😊  Per me teper informacion na shkruani ne inbox ose na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 😍💌
 • DELIA COLOUR CREAM FOR EYEBROW😍
 Përparimi i avancuar, i butë i vetullës, ashtu si nga një sallon bukurie.

Përmban vaj argani.
Metoda praktike për ngjyrosjen e vetullave është një truk bukurie për femrat e çdo epoke.
Eliminimi i përdorimit të përditshëm të lapsit të vetullës Trajtimi i lehtë dhe ekonomik që mund te bëhet në shtëpi.
Kryeni përzierjen e bojës dhe aktivatorit të kremit dhe aplikoni emulsion kadifeje në vetull.
Pas heqjes së kënas, formën e jepni me piskatore në një stil apo në mënyrën tuaj të preferuar. Ngjyra varet nga gjatësia e aplikimit. Trajtimi i bërë sipas udhëzimit në kuti, do t'i japë vetullave tuaj një formë ideale dhe përmirëson sytë tuaj. Ngjyra zgjat deri në 14 ditë, Dermatologjikisht testoni produktin, pa PPDColour rekomandohet për femrat me flokë kafe, të zezë ose ngjyrë kafe të errët. Produktet zgjasin për 15 aplikacione, që do të thotë që ju mund të keni vetullat e bukura sa herë që dëshironi 😊  Per me teper informacion na shkruani ne inbox ose na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic 😍💌
 •  23  0 31 October, 2018
 • (@tizzubc) Instagram Profile @tizzubc
 • Únete a ser del parte del cambio que queremos generar en Tizzu , se leal a la naturaleza que es parte de ti, toma de ella los beneficios que nos brinda pero devolvamosle VIDA, consume productos naturales, biodegradables, biocompatibles y honestos, únete a nuestra iniciativa de Refil de productos, reciclaje de envases, y amor a la naturaleza, infórmate con las charlas informativas que recomendamos, acompáñanos a los bazares donde nos encontremos para platicarte más a fondo de nuestro producto, la producción sustentable y los beneficios en tu cuerpo, mantén una o muchas plantitas en casa, cuida y ama a los animales y a tu entorno, ese es el verdadero secreto de la BELLEZA... Respeto a la Naturaleza que tanto nos dá!!! @tizzubc
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  #tizzu #consejostizzu #natureza #amor #productosnaturales #ecofriendly #amoranimal #beauty #natural #organico #vegan #alternativeproducts #ecosmetic #biocosmetics
 • Únete a ser del parte del cambio que queremos generar en Tizzu , se leal a la naturaleza que es parte de ti, toma de ella los beneficios que nos brinda pero devolvamosle VIDA, consume productos naturales, biodegradables, biocompatibles y honestos, únete a nuestra iniciativa de Refil de productos, reciclaje de envases, y amor a la naturaleza, infórmate con las charlas informativas que recomendamos, acompáñanos a los bazares donde nos encontremos para platicarte más a fondo de nuestro producto, la producción sustentable y los beneficios en tu cuerpo, mantén una o muchas plantitas en casa, cuida y ama a los animales y a tu entorno, ese es el verdadero secreto de la BELLEZA... Respeto a la Naturaleza que tanto nos dá!!! @tizzubc
.
.
.
.
.
.
#tizzu #consejostizzu #natureza #amor #productosnaturales #ecofriendly #amoranimal #beauty #natural #organico #vegan #alternativeproducts #ecosmetic #biocosmetics
 •  26  0 30 October, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • SUPER OFERTE 🙈.
  DY KREMRAT E LINJES EVELINE JUA SJELLIM PER 1000 LEKË.
  Duke i kombinuar se bashku do arrini rezultate fantastike 😍
  EVELINE ANTI-WRINKLE (KREM DITE DHE NATE)
  Krem anti-rrudhë hidratues është kombinimi inovativ i përbërësve natyralë dhe teknologjikisht të avancuar, të përzgjedhur posaçërisht për nevojat e lëkurës normale dhe të lodhur për të siguruar një lëkurë të shëndetshme dhe rinore.

  GREEN OLIVE: e pasur me vitamina dhe EFA e çmuar rimbush lipidet në epidermë, parandalon thatësinë dhe vrazhdësinë e lëkurës, zbut dhe permirson lëkurën.

  Hidrokloridi HYALURONIC: zvogëlon rrudhat dhe linjat, rigjeneron indet e dëmtuara të lëkurës.

  EVELINE MOISTURE&REVITALISATION (KREM DITE) rregullon yndyrnen ne fytyre dhe zhbllokon poret,pastron papastertite
  Porosisni tani per te perfituar nga kjo oferte 😍 ose na vizitoni ne dyqanin tone #ecosmetic ✔💌
 • SUPER OFERTE 🙈.
DY KREMRAT E LINJES EVELINE JUA SJELLIM PER 1000 LEKË.
Duke i kombinuar se bashku do arrini rezultate fantastike 😍
EVELINE ANTI-WRINKLE (KREM DITE DHE NATE)
Krem anti-rrudhë hidratues është kombinimi inovativ i përbërësve natyralë dhe teknologjikisht të avancuar, të përzgjedhur posaçërisht për nevojat e lëkurës normale dhe të lodhur për të siguruar një lëkurë të shëndetshme dhe rinore.

GREEN OLIVE: e pasur me vitamina dhe EFA e çmuar rimbush lipidet në epidermë, parandalon thatësinë dhe vrazhdësinë e lëkurës, zbut dhe permirson lëkurën.

Hidrokloridi HYALURONIC: zvogëlon rrudhat dhe linjat, rigjeneron indet e dëmtuara të lëkurës.

EVELINE MOISTURE&REVITALISATION (KREM DITE) rregullon yndyrnen ne fytyre dhe zhbllokon poret,pastron papastertite
Porosisni tani per te perfituar nga kjo oferte 😍 ose na vizitoni ne dyqanin tone#ecosmetic ✔💌
 •  20  3 30 October, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • FONDANTINA FEEL PERFECT BELLAOGI

  Një "zero gabime" me një prekje pluhur që menjëherë korrigjon papërsosmëritë duke i dhënë një pamje të qetë dhe uniforme me një mbulesë modulare.
  Pa aciditete, e lehtë për t'u përhapur në sajë të freskisë dhe rrjedhshmërisë sensoriale, ajo është e fiksuar në lëkurë me një përshtatshmëri të përsosur në një mënyrë jo-mbyllëse kundrejt poreve.
  Rezultati është një lëkurë e ripërcaktuar me një efekt mat që mbetet e pandryshuar për orë të tëra.
  E gjeni me super cmim ne dyqanin #ecosmetic .Per detaje te tjera dhe per porosi na shkruani ne inbox 💌
 • FONDANTINA FEEL PERFECT BELLAOGI

Një "zero gabime" me një prekje pluhur që menjëherë korrigjon papërsosmëritë duke i dhënë një pamje të qetë dhe uniforme me një mbulesë modulare.
Pa aciditete, e lehtë për t'u përhapur në sajë të freskisë dhe rrjedhshmërisë sensoriale, ajo është e fiksuar në lëkurë me një përshtatshmëri të përsosur në një mënyrë jo-mbyllëse kundrejt poreve.
 Rezultati është një lëkurë e ripërcaktuar me një efekt mat që mbetet e pandryshuar për orë të tëra.
E gjeni me super cmim ne dyqanin #ecosmetic.Per detaje te tjera dhe per porosi na shkruani ne inbox 💌
 •  32  0 29 October, 2018

Advertisements

 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • KOST GEL EYELINER😍
  Ky eyeliner ne forme xheli i papershkueshem nga uji ka nje formule te shkelqyer per ta bere vijen e penelit nje doze arti ne syrin tuaj.Gjithashtu mund te perdoret edhe si xhel vetullash
  Vjen me nje cmim shume te mire.
  Per me shume produkte nga Kost Milano na vizitoni ne dyqani tone #ecosmetic ose na shkruani ne inbox ✔
 • KOST GEL EYELINER😍
Ky eyeliner ne forme xheli i papershkueshem nga uji ka nje formule te shkelqyer per ta bere vijen e penelit nje doze arti ne syrin tuaj.Gjithashtu mund te perdoret edhe si xhel vetullash 
Vjen me nje cmim shume te mire.
Per me shume produkte nga Kost Milano na vizitoni ne dyqani tone #ecosmetic ose na shkruani ne inbox ✔
 •  30  4 27 October, 2018
 • (@mssmlle) Instagram Profile @mssmlle
 • 很多身邊既人問 你係用咩keep住皮膚好
  哈哈 答案係其實是多方面的
  首先係內到外都要保養
  我由小到大都是用中藥調養身體
  所以對塗上面的產品 都從不馬虎呢!
  近日天氣已漸漸轉季
  感受到秋天的涼風帶乾燥嗎?
  又發現了新野啦 🤗
  其實轉季 使早上和晚上的溫度和濕度變得不一樣
  我而今季想試試 #ecosmetic 就是西班牙Spa等級
  @amiiyokhk 認證的天然有機品牌成份中的生物活性成分與皮膚學既頂尖研究互相結合的天然而有效的skincare
  我這幾年都有習慣晚上會先塗上face oil
  為面部淋巴位作按摩後再用面霜的習慣,這樣除了可以提升抗氧化效果
  還可使第2日早上肌膚變得更好
  如果係上妝就可以使一整日水潤感提升及皮膚狀況非常穩定👍
  .
  .
  🎠

  @amiiyok @amiiyokhk
  #ecosmetics
  #organicskincare
 • 很多身邊既人問 你係用咩keep住皮膚好
哈哈 答案係其實是多方面的
首先係內到外都要保養
我由小到大都是用中藥調養身體
所以對塗上面的產品 都從不馬虎呢!
近日天氣已漸漸轉季
感受到秋天的涼風帶乾燥嗎?
又發現了新野啦 🤗
其實轉季 使早上和晚上的溫度和濕度變得不一樣
我而今季想試試#ecosmetic 就是西班牙Spa等級
@amiiyokhk 認證的天然有機品牌成份中的生物活性成分與皮膚學既頂尖研究互相結合的天然而有效的skincare
我這幾年都有習慣晚上會先塗上face oil 
為面部淋巴位作按摩後再用面霜的習慣,這樣除了可以提升抗氧化效果
還可使第2日早上肌膚變得更好
如果係上妝就可以使一整日水潤感提升及皮膚狀況非常穩定👍
.
.
🎠

@amiiyok @amiiyokhk
#ecosmetics
#organicskincare
 •  98  1 27 October, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • VERSE COTE AZUR PARFUM
  Eau de parfum/100 ml 😍
  Arome ndjellese deshirash,endrrash perkundjesh ne magjine e ekstrakteve te luleve te zambakut te ujit,mjedres,bozhures,muskut dhe sheges.Cdo shqise njerezore qe gjendet prane kesaj arome vitale nxiten dhe e perçojnë ne mendje duke krijuar kujtime te fresketa,te bukura dhe duke i ruajtur si abstraksion per ju tiparet e sensualitetit,butesise dhe hares 🌹
  Perfaqesohuni me kete arome te mrekullueshme💖
  E gjeni ne dyqanin tone #ecosmetic ose mund ta porosisni online✔
 • VERSE COTE AZUR PARFUM
Eau de parfum/100 ml 😍
Arome ndjellese deshirash,endrrash perkundjesh ne magjine e ekstrakteve te luleve te zambakut te ujit,mjedres,bozhures,muskut dhe sheges.Cdo shqise njerezore qe gjendet prane kesaj arome vitale nxiten dhe e perçojnë ne mendje duke krijuar kujtime te fresketa,te bukura dhe duke i ruajtur si abstraksion per ju tiparet e sensualitetit,butesise dhe hares 🌹
Perfaqesohuni me kete arome te mrekullueshme💖
E gjeni ne dyqanin tone #ecosmetic ose mund ta porosisni online✔
 •  23  0 27 October, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • Revulucionarët e cilësise të produkteve të kozmetikës Deborah Milano sjellin Korrektorin Formula Pura i cili është formuluar për të fshehur qarqet e errëta dhe
  spoteve, në sajë të kualitetit të tij të lehtë , shumë difuziv dhe mbulues.
  Është shumë i rehatshëm në lëkurë. Mbulesa e butë pershtatet me
  tonin e lëkurës
  Formula e tij përmban:
  WAXAT NATYRORE, ndër të cilat dyllin e krundes së orizit, për një
  homogjeni të rehatshme dhe elastike.
  NATYRORE OILS për të siguruar hidratimin
  MICROPARTICULAS SOFT FOCUS për të minimizuar optikisht
  imperfeksionet.
  Formula e tij nuk përmban silikone, vajra minerale, akrilate ose parabene.
  Eshte produkt i testuar dermatologjikisht dhe mund te gjeni cdo nuance ne dyqanin tone #ecosmetic .Na vizitoni ne dyqan per te tjera produkte te Deborah Milano dhe per porosi na shkruani ne inbox 😍✔
 • Revulucionarët e cilësise të produkteve të kozmetikës Deborah Milano sjellin Korrektorin Formula Pura i cili është formuluar për të fshehur qarqet e errëta dhe
spoteve, në sajë të kualitetit të tij të lehtë , shumë difuziv dhe mbulues.
Është shumë i rehatshëm në lëkurë. Mbulesa e butë pershtatet me
tonin e lëkurës
Formula e tij përmban:
WAXAT NATYRORE, ndër të cilat dyllin e krundes së orizit, për një
homogjeni të rehatshme dhe elastike.
NATYRORE OILS për të siguruar hidratimin 
MICROPARTICULAS SOFT FOCUS për të minimizuar optikisht
imperfeksionet.
Formula e tij nuk përmban silikone, vajra minerale, akrilate ose parabene.
Eshte produkt i testuar dermatologjikisht dhe mund te gjeni cdo nuance ne dyqanin tone #ecosmetic.Na vizitoni ne dyqan per te tjera produkte te Deborah Milano dhe per porosi na shkruani ne inbox 😍✔
 •  31  0 27 October, 2018
 • (@eileen_natural) Instagram Profile @eileen_natural
 • JABÓN DE CALÉNDULA Y KARITÉ 🌻

  Especialmente formulado para las pieles más sensibles, este jabón contiene un alto porcentaje de manteca de karité, lo que nos da como resultado un jabón suavizante, cremoso, nutritivo e hidratante. Además, lleva flores de caléndula maceradas en aceite de oliva y su infusión, por lo que este jabón es también antiinflamatorio, antiséptico y cicatrizante.

  Ambos ingredientes lo hacen calmante y regenerador, ideal entonces para pieles sensibles, delicadas, irritadas, atópicas, secas, con alergias o con eczemas ✨
  Además, contiene un 10% de aceite libre, sin saponificar, para asegurar la máxima nutrición y cuidado de la piel 🌱

  Aceite de oliva y almendras macerados con caléndula, manteca de karité, aceite de coco, infusión de caléndula, NaOH, flores de caléndula secas 💐
 • JABÓN DE CALÉNDULA Y KARITÉ 🌻

Especialmente formulado para las pieles más sensibles, este jabón contiene un alto porcentaje de manteca de karité, lo que nos da como resultado un jabón suavizante, cremoso, nutritivo e hidratante. Además, lleva flores de caléndula maceradas en aceite de oliva y su infusión, por lo que este jabón es también antiinflamatorio, antiséptico y cicatrizante.

Ambos ingredientes lo hacen calmante y regenerador, ideal entonces para pieles sensibles, delicadas, irritadas, atópicas, secas, con alergias o con eczemas ✨
Además, contiene un 10% de aceite libre, sin saponificar, para asegurar la máxima nutrición y cuidado de la piel 🌱

Aceite de oliva y almendras macerados con caléndula, manteca de karité, aceite de coco, infusión de caléndula, NaOH, flores de caléndula secas 💐
 •  181  5 27 October, 2018
 • (@ecosmetic_al) Instagram Profile @ecosmetic_al
 • FARD HI-TECH BLUSHER DEBORAH MILANO 😍
  E domosdoshme për të dhënë një joshje të menjëhershme, BLUSHER është bërë një domosdoshmëri-esenciale për një vështrim me efektin e minave Bonne. Me një prekje të mëndafshtë dhe të butë, Hi-Tech Fard jep një ngjyrë të shëndetshme dhe të shkëlqyeshme për një rezultat homogjen dhe natyror. Cilësi ultra-butësi, në fakt, në sajë të teknologjisë së veçantë përmban perlat mikro që ju lejojnë të krijoni ndryshimin e efekteve të dritës që mund ta bëjnë vezullimin rrezatues. Jashtëzakonisht i butë dhe i përzier në aplikim, Hi-Tech Fard garanton besnikëri maksimale të ngjyrave dhe në të njëjtën kohë një rezultat të përkryer moduluar sipas intensitetit të dëshiruar. Hypoallergenic * dhe Paraben Free. * Formuluar për të minimizuar rrezikun e alergjive
  E gjeni ne dyqanin tone #ecosmetic ose mund ta porosisni online ✔😍
 • FARD HI-TECH BLUSHER DEBORAH MILANO 😍
E domosdoshme për të dhënë një joshje të menjëhershme, BLUSHER është bërë një domosdoshmëri-esenciale për një vështrim me efektin e minave Bonne. Me një prekje të mëndafshtë dhe të butë, Hi-Tech Fard jep një ngjyrë të shëndetshme dhe të shkëlqyeshme për një rezultat homogjen dhe natyror. Cilësi ultra-butësi, në fakt, në sajë të teknologjisë së veçantë përmban perlat mikro që ju lejojnë të krijoni ndryshimin e efekteve të dritës që mund ta bëjnë vezullimin rrezatues. Jashtëzakonisht i butë dhe i përzier në aplikim, Hi-Tech Fard garanton besnikëri maksimale të ngjyrave dhe në të njëjtën kohë një rezultat të përkryer moduluar sipas intensitetit të dëshiruar. Hypoallergenic * dhe Paraben Free. * Formuluar për të minimizuar rrezikun e alergjive
E gjeni ne dyqanin tone #ecosmetic ose mund ta porosisni online ✔😍
 •  44  2 26 October, 2018