Search Hashtag & User

#briyanipaste Instagram Story & Photos & Videos

Latest #briyanipaste Posts

  • (@cik_embun_stg) Instagram Profile @cik_embun_stg
  • Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
    🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS..
    Pm CikEmbun nak tanya⤵️
    📲 www.wasap.my/60172688922
    Biz Online Modal Rendah
    #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
    Program #2GAJIsebulan
    #FANTASTIKoktober
    KAMI #CATCHAMPIONS
    #CATtawanKunMing2019
    INILAH #projekSTG
    #takhabis2MelancongFREE
    #bisnesparttimecikembun
    #bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #viral #malaysia #dchefpaste #briyani #briyanipaste
    @cik_embun_stg
  • Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS..
Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober 
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019 
INILAH #projekSTG 
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #viral #malaysia #dchefpaste #briyani #briyanipaste
@cik_embun_stg
  •  22  1 28 October, 2018

Advertisements

  • (@cik_embun_stg) Instagram Profile @cik_embun_stg
  • Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
    🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS UOLS..
    Pm CikEmbun nak tanya⤵️
    📲 www.wasap.my/60172688922
    Biz Online Modal Rendah
    #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
    Program #2GAJIsebulan
    #FANTASTIKoktober
    KAMI #CATCHAMPIONS
    #CATtawanKunMing2019
    INILAH #projekSTG
    #takhabis2MelancongFREE
    #bisnesparttimecikembun
    #bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #malaysia
    #viral #malaysia #dchefpaste #briyanipaste #briyani
    @cik_embun_stg
  • Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 PAKAI SENDIRI DAPAT BONUS UOLS..
Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober 
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019 
INILAH #projekSTG 
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmurah #bisnesmudah #malaysia
#viral  #malaysia #dchefpaste #briyanipaste #briyani
@cik_embun_stg
  •  15  1 28 October, 2018
  • (@cik_embun_stg) Instagram Profile @cik_embun_stg
  • Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
    🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 Pm CikEmbun nak tanya⤵️
    📲 www.wasap.my/60172688922
    Biz Online Modal Rendah
    #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
    Program #2GAJIsebulan
    #FANTASTIKoktober
    KAMI #CATCHAMPIONS
    #CATtawanKunMing2019
    INILAH #projekSTG
    #takhabis2MelancongFREE
    #bisnesparttimecikembun
    #bisnessonline #bisnesonline #bisnesmudah #dchefbriyani #briyanipaste
  • Hallu halluu kengkawan..Hari ni CikEmbun jd CHEF tau👩🏻‍🍳 Meh sini CikEmbun nk bgtau ni..benda paling mudahkan kerja memasak CikEmbun hari ni..ha nak tau apa⁉️ Ini diaaaa...D’Chef BRIYANI PASTE laaa..torbaeekkk cengginiiii pergiii dia👍🏼👍🏼👍🏼 Hari ni lunch CikEmbun masak briyani dari D’Chef..yang bestnye D’Chef ni 🙅🏻‍♀️Bahan Pengawet
🙅🏻‍♀️Bahan Pewarna 🙅🏻‍♀️Perisa Tambahan tau..ye la CikEmbun ni kan utamakan kesihatan..jd apa yg nk di mkn CikEmbun akan perhatikan dulu bahan2 utamanya supaya badan kita dapat benda2 yg baik aje..sayang badan kite kan..uolss pun kan😍👍🏼 So sesiapa lepas ni yg bz ke xsempat ke nk masak..meh try D’Chef ni..kompom sempat punya nak masak lepas ni..n D’Chef ade produk lain jugak tau selain briyani paste..so boleh la tukar2 lauk setiap hari n xyah nk pk ape nak masak dah pasni..D’Chef memudahkan kita sekeluarga👍🏼😁 🙏🏼MOHON TOLONG SHARE/ KONGSIKAN STATUS CIKEMBUN NI YE DEKAT WALL UOLS..SEMOGA KALIAN DILIMPAHKAN REZEKI CIKEMBUN DOAKAN🤲🏼 Pm CikEmbun nak tanya⤵️
📲 www.wasap.my/60172688922
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#FANTASTIKoktober 
KAMI #CATCHAMPIONS
#CATtawanKunMing2019 
INILAH #projekSTG 
#takhabis2MelancongFREE
#bisnesparttimecikembun
#bisnessonline #bisnesonline #bisnesmudah #dchefbriyani #briyanipaste
  •  11  0 28 October, 2018

Advertisements

  • (@wani.ameen) Instagram Profile @wani.ameen
  • Done Nasi Goreng Briyani by me... Main campak-campak je semua. Mujur ada D'cef Briyani Paste ni. Mudah cepat dan ringkas je.

    Tak sampai 15 minit siap sedia untuk dimakan.

    Sambil makan nasi goreng briyani lawan pula dengan #minkaffe , memang umphh sangat.
    #briyanipaste #dcefpaste #dcefbriyanipaste
  • Done Nasi Goreng Briyani by me... Main campak-campak je semua. Mujur ada D'cef Briyani Paste ni. Mudah cepat dan ringkas je.

Tak sampai 15 minit siap sedia untuk dimakan.

Sambil makan nasi goreng briyani lawan pula dengan #minkaffe , memang umphh sangat. 
#briyanipaste #dcefpaste #dcefbriyanipaste
  •  11  0 17 September, 2018
  • (@deqna_nuraina) Instagram Profile @deqna_nuraina
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
    ➡ D'Chef Briyani paste
    ➡ D'Chef Asam Pedas paste
    ➡ D'Chef Beef Rendang paste
    ➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

    D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

    Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

    Nak try? 📲 www.wasap.my/60106620649/Dchefpaste

    #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
    #BisnesMudahCLA #modalRM47ja
    #CLAvengers #CLAgroup
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60106620649/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup
  •  15  1 31 August, 2018

Advertisements

  • (@rianisuking) Instagram Profile @rianisuking
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
    ➡ D'Chef Briyani paste
    ➡ D'Chef Asam Pedas paste
    ➡ D'Chef Beef Rendang paste
    ➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

    D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

    Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

    Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste

    #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
    #BisnesMudahCLA #modalRM47ja
    #CLAvengers #CLAgroup
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤ D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.

Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:- 🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan. 🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat. 🍲 Resepi yang lazat dan asli. 🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi. 🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus. 🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.

Nak try? 📲 www.wasap.my/60194697386/Dchefpaste

#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup
  •  6  0 1 August, 2018
  • (@sharifah_zaliha) Instagram Profile @sharifah_zaliha
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤
    .
    .
    D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau..
    ➡ D'Chef Briyani paste
    ➡ D'Chef Asam Pedas paste
    ➡ D'Chef Beef Rendang paste
    ➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste
    .
    .
    D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.
    .
    .
    Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:-
    .
    .
    🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
    .
    .
    🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat.
    .
    .
    🍲 Resepi yang lazat dan asli.
    . .
    🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi.
    .
    .
    🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus.
    .
    .
    🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.
    .
    .
    Nak try?
    .
    .
    📲 www.wasap.my/60124525259/Dchefpaste
    .
    .
    #dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
    #BisnesMudahCLA #modalRM47ja
    #CLAvengers #CLAgroup
  • ❤ Cepat...Pantas...Sedap!❤
.
.
D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau..
➡ D'Chef Briyani paste
➡ D'Chef Asam Pedas paste
➡ D'Chef Beef Rendang paste
➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste
.
.
D' Chef Paste ini mempunyai banyak manfaat dan berkhasiat untuk diamalkan, sesuai dengan saranan kerajaan, Jaga Pemakanan Untuk Sihat.
.
.
Antara kandungan dan fungsi yang terdapat dalam D' Chef Paste ini adalah:-
.
.
🍲 Tanpa aditif makanan yang berbahaya, pengawet, pewarna dan perisa tiruan.
.
.
🍲 Menjadikan penyediaan masakan anda lebih mudah dan cepat.
.
.
🍲 Resepi yang lazat dan asli.
. .
🍲 Diperbuat daripada ramuan yang bermutu tinggi.
.
.
🍲 Dirumus dengan 100% herba dan rempah-ratus.
.
.
🍲 Mengandungi serbuk teh hijau yang merupakan sumber antioksidan yang hebat.
.
.
Nak try?
.
.
📲 www.wasap.my/60124525259/Dchefpaste
.
.
#dchefpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
#BisnesMudahCLA #modalRM47ja
#CLAvengers #CLAgroup
  •  2  0 1 August, 2018

Advertisements

  • (@bazaaria.shop) Instagram Profile @bazaaria.shop
  • Any plan kan di masak later tengahari ani or malam ani? Try tia ni #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare also #SambalHijau pakai biskita tumis sayur inda pun makan begitu saja dari @simplyfoodkb. Available di #PitstopKB .
  • Any plan kan di masak later tengahari ani or malam ani? Try tia ni #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare also #SambalHijau pakai biskita tumis sayur inda pun makan begitu saja dari @simplyfoodkb. Available di #PitstopKB.
  •  0  1 4 July, 2018
  • (@bazaaria.shop) Instagram Profile @bazaaria.shop
  • Ada yang kan membuat open house today? Jom ke #pitstopkb . Maybe plan kan membuat nasi briyani. #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare available di kedai kami. Menambah selera para tetamu beli tia #SambalHijau sebagai hidangan dari @simplyfoodkb.
  • Ada yang kan membuat open house today? Jom ke #pitstopkb. Maybe plan kan membuat nasi briyani.  #BriyaniPaste from AuraLab and EyeCare available di kedai kami. Menambah selera para tetamu beli tia #SambalHijau sebagai hidangan dari @simplyfoodkb.
  •  5  0 21 June, 2018

Advertisements

  • (@eynamdris) Instagram Profile @eynamdris
  • Esok atau Lusa dah mula Ramadhan.
    Nak cara mudah utk santapan bersahur dan berbuka?

    D'CHEF Paste blh tlg anda buat kerja mudah dan ringkas tp tetap dpt mkn makanan yg enak dgn hasil air tangan anda sdri 👋👋😉 Sangat terbukti
    Campak² dh siap
    Tak perlu menumis bagai nak2 masa bersahur mls nak bgn awal2 kan

    READY TO EAT sambal pun ada xsemesti dgn nasi lemak ajer.
    Blh buat sambal sotong, telur, udang, ikan bilis dll...🐙🐟🦀 PES MASAKAN D'CHEF sehebat masakan chef.
    Hanya perlu tambah air atau santan, ayam, ikan sayur dan sebagainya mengikut kesukaan anda.

    Mcm best kan.
    Meh try order,
    Berminat blh pm yer
    www.wasap.my/601129414350

    #DchefPaste
    #readytoeatsambal
    #briyanipaste
    #turmericwithgarlicpaste
    #beefrendangpaste
    #asampedaspaste
    #hainanchickenricewithchilipaste
    #raedytoeatsambalnasilemak
  • Esok atau Lusa dah mula Ramadhan. 
Nak cara mudah utk santapan bersahur dan berbuka?

D'CHEF Paste blh tlg anda buat kerja mudah dan ringkas tp tetap dpt mkn makanan yg enak dgn hasil air tangan anda sdri 👋👋😉 Sangat terbukti
Campak² dh siap
Tak perlu menumis bagai nak2 masa bersahur mls nak bgn awal2 kan

READY TO EAT sambal pun ada xsemesti dgn nasi lemak ajer. 
Blh buat sambal sotong, telur, udang, ikan bilis dll...🐙🐟🦀 PES MASAKAN D'CHEF sehebat masakan chef. 
Hanya perlu tambah air atau santan, ayam, ikan sayur dan  sebagainya mengikut kesukaan anda.

Mcm best kan.
Meh try order,
Berminat blh pm yer
www.wasap.my/601129414350

#DchefPaste 
#readytoeatsambal
#briyanipaste
#turmericwithgarlicpaste 
#beefrendangpaste
#asampedaspaste 
#hainanchickenricewithchilipaste 
#raedytoeatsambalnasilemak
  •  0  0 2 hours ago
  • (@norfalizarosdi) Instagram Profile @norfalizarosdi
  • Masak Sepantas Kilat Dengan D'Chef

    Ibu2 semua masak ape tengahari ni?? Itulah cabaran menjadi tukang masak dirumah. Kadang-kadang naik buntu memikirkan menu yang nak disediakan untuk suami dan anak-anak tercinta kan?? 🤔🤔
    Jangan susah hati D'Chef Paste memudahkan kerja memasak anda. Cuma pilih variasi yang tersenarai di bawah :
    🍲Briyani Paste 🍲Asam Pedas Paste 🍲Beef Rendang Paste 🍲Turmeric with Garlic Paste
    Harganya cuma RM18.90 sebotol. Murah kan??
    Tapi hari nie sis baik hati nk bg pakej
    👉3 BOTOL RM50 FREE POSTAGE
    Jom kita masak!!!mcm ni kedapur bkn lagi alasan...🤗 Hubungi je link di bawah untuk keterangan lanjut :
    www.wasap.my/60197641295/DChef
    Biz Online | Modal RM 50
    #projekstg
    #gengtbo #2GAjisebulan #CATchampions #cookingpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
  • Masak Sepantas Kilat Dengan D'Chef

Ibu2 semua masak ape tengahari ni?? Itulah cabaran menjadi tukang masak dirumah. Kadang-kadang naik buntu memikirkan menu yang nak disediakan untuk suami dan anak-anak tercinta kan?? 🤔🤔
Jangan susah hati D'Chef Paste memudahkan kerja memasak anda. Cuma pilih variasi yang tersenarai di bawah :
🍲Briyani Paste 🍲Asam Pedas Paste 🍲Beef Rendang Paste 🍲Turmeric with Garlic Paste 
Harganya cuma RM18.90 sebotol. Murah kan??
Tapi hari nie sis baik hati nk bg pakej
👉3 BOTOL RM50 FREE POSTAGE 
Jom kita masak!!!mcm ni kedapur bkn lagi alasan...🤗 Hubungi je link di bawah untuk keterangan lanjut : 
www.wasap.my/60197641295/DChef
Biz Online | Modal RM 50 
#projekstg
#gengtbo #2GAjisebulan  #CATchampions  #cookingpaste #briyanipaste #asampedaspaste #beefrendangpaste #tumericwithgarlicpaste
  •  4  0 30 January, 2018

Advertisements

  • (@ayuzul79) Instagram Profile @ayuzul79
  • Batu Caves (town)
  • Masak asam pedas..? Memang akak tak pandai.. 😅
    Tapi kalau suruh buat rendang ayam kee, kari kambing kee, haaa yang tuu.. Insyaallah pandai.. 🤭✌🏻 Ikan kembung 🐟 dah ada dlm peti, daun kesum, bendi, tomato pun ada.. tekak rasa nak makan #asampedas
    Maka.. Terjadilah menu makan malam #asampedasikankembung 🤗
    Tak susah pun nak masak, sedap lagi ada.. He he.. PES D'CHEF kan adoo.. Mudah kejee akak..campak sana, campak sini.. Tada dah siap ✌🏻 Tambah pulak #garambuluhmasakan
    Emmm lagi laa terangkat, cenggini 👍🏻👍🏻😋😋 (masuk bakul, angkat sendiri.. 😁)
    Ibu² yang bekerja, yang tak cukup masa, terkejar sana terkejar sini.. Meh try guna #D 'cef nie MUDAH, CEPAT, SENANG DISEDIAKAN & SEDAP 😉
    .
    .
    #projekSTG
    #Briyanipaste
    #Asampedaspaste
    #Rendangpaste
    #Tumericwithgarlic paste
    #KakYuyu
    #cintasecawanminkaffe ☕🥨
  • Masak asam pedas..? Memang akak tak pandai.. 😅 
Tapi kalau suruh buat rendang ayam kee,  kari kambing kee,  haaa yang tuu.. Insyaallah pandai.. 🤭✌🏻 Ikan kembung 🐟 dah ada dlm peti, daun kesum,  bendi,  tomato pun ada.. tekak rasa nak makan #asampedas
Maka.. Terjadilah menu makan malam #asampedasikankembung 🤗
Tak susah pun nak masak,  sedap lagi ada.. He he.. PES D'CHEF kan adoo.. Mudah kejee akak..campak sana,  campak sini.. Tada dah siap ✌🏻 Tambah pulak #garambuluhmasakan
Emmm lagi laa terangkat,  cenggini 👍🏻👍🏻😋😋 (masuk bakul, angkat sendiri.. 😁)
Ibu² yang bekerja, yang tak cukup masa,  terkejar sana terkejar sini.. Meh try guna #D'cef nie MUDAH, CEPAT, SENANG DISEDIAKAN & SEDAP 😉
.
.
#projekSTG
#Briyanipaste
#Asampedaspaste
#Rendangpaste
#Tumericwithgarlic paste
#KakYuyu
#cintasecawanminkaffe ☕🥨
  •  9  0 9 January, 2018